Bizzey gaat Yellow Claw verlaten

De mannen van Yellow Claw gaan de laatste jaren ontzettend hard met als één van de vele hoogtepunten hun album Blood For Mercy dat vorig jaar uit kwam. Jim Aasgier, Nils en MC Bizzey veroverden heel de wereld en overal waar ze komen lopen vele bezoekers in hun populaire merchandise lijn. Toch gaat er wat veranderen binnen het drietal.

Yellow Claw

Ondanks dat Yellow Claw de aankomende zomer weer heel de wereld over reist heeft MC Bizzey er besloten een punt achter te zetten. In het onderstaande bericht geeft Yellow Claw op Instagram aan dat de energieke Leon Roelandschap, zoals Bizzey normaal door het leven gaat, meer tijd te willen doorbrengen met zijn vrouw en pasgeleden geboren zoontje.

‘After an incredible run together our MC Bizzey has decided he wants to spend more time with his wife and young son. We’re sorry to see him go, but fully respect his choice and salute hime for years of endless energy and enthusiasm. EDC Las Vegas on Sunday was our last show together. Bizzey will forever be our brother!’

Het laatste optreden dat de mannen met zijn drieën geven is ook al geweest. Afgelopen zondag stond Yellow Claw namelijk op EDC Las Vegas en dit was, zoals nu bekend is geworden, het laatste optreden dat YC met het originele drietal heeft gedaan. Hoe het nu verder gaat met Yellow Claw is nog niet bekend. We zagen op Snapchat al dat Nizzle de laatste tijd zelf de microfoon al vaker in de hand nam maar of hij het voortaan alleen met Jim Aasgier gaat doen of dat de mannen op zoek gaan naar een vervanger voor Bizzey is nog niet bekend.