Belangrijke informatie Zonnestraal Festival

Aankomende zondag is het zover: de tweede editie van Zonnestraal Festival. Om jouw festivaldag helemaal compleet te maken raden we je aan om even de tijd te nemen om de volgende punten te lezen zodat je goed voorbereid aankomt en niet voor onaangename verassingen komt te staan!

Locatie
Partyaccommodatie Het Hagen
Scholtenhagenweg 36
7481 VP Haaksbergen

Het festival vind plaats in het Scholtenhagenpark gelegen achter de party accommodatie.

Vervoer
Kom je met de auto? Zet dan je auto neer op de parkeerplaats tegenover voetbalclub HSC’21.
Kom je met de fiets? Bij de parkeerplaats voor het Hagen staan meerdere fietsenstallingen. Stal hier uw fiets. Let op: parkeer uw fiets niet in het park. Deze zullen verwijderd worden. Ook raden wij het af om de fiets langs de straat te zetten in verband met overlast voor het overige verkeer.
Kom je met de taxi of touringcar? Op de parkeerplaats is voldoende ruimte voor je chauffeur om te laden en te lossen!
Kom je met openbaar vervoer? 9292OV is je beste vriend om je route te checken. Stap uit bij de Bushalte Scholtenhage, dan is het nog maar een klein stukje wandelen.

Betalen
Op het festivalterrein zijn meerdere stands waar de bezoeker zich te goed kan doen aan diverse soorten drankjes, broodjes en snacks. Op het festivalterrein kan uitsluitend met munten betaald worden. Deze munten zijn te koop bij de muntenkassa die je kunt vinden naast de grote bar. Let op: Op het festival terrein kan NIET met de pin betaald worden!!!

Fotograferen en filmen
Snapchat, Instagram en Facebook er maar flink op los. Zet jouw festivaldag gerust op de gevoelige plaat en post deze met de #zonnestraalfestival.
Jij bent overigens niet de enigste die foto’s en filmpjes maakt want Heleen Duli Photography is er gehele dag om beeldmateriaal vast te leggen.

Onder de 18…
Schenken wij geen alcohol. Hierop zal zeer streng gecontroleerd worden door ons personeel.

Slecht weer
Bij slecht weer hebben wij een back up plan waarbij u als bezoeker kunt gaan genieten van het festival zonder nat geregend te worden. Ondanks het back up plan ziet er nu naar uit dat het weer ons niet in de steek laat aankomende zondag.

Voor overige vragen
Zijn er na het lezen van de meest gestelde vragen nog onduidelijkheden stuur dan een email naar info@nksj.nl of stuur een bericht via de Facebookpagina.