Nederland is weer een dj duo rijker: Barbie en Michael

Afgelopen weekend kwam het nieuws dat Oh Oh Cherso ster Barbie sabarbie o o chersomen met haar man Michael van der Plas aan het werk gaan als dj duo. De start van hun carriere switch kunnen we allemaal gaan volgen via weer een Barbie reality serie. De twee zullen hun eerste gig hebben op woensdag 20 april om 13:30 in de VIP Room in Rotterdam. Een beetje een vreemde tijd om je dj carriere te beginnen maar oké de cameramensen van RTL zullen wel geen zin hebben om hun vrije zaterdagavond op te geven om het duo aan het werk te zien. Of het duo veel geboekt gaat worden is afwachten maar toch hebben ze twee goede voorbeelden uit de Oh Oh Cherso tijd van Barbie.

Het is al weer 5 jaar geleden dat Oh Oh Cherso op de televisie kwam maar toch komen we enkele hoofdrolspelers nog vaak tegen. Barbie komt nog vaak op tv, maar Matsoe Matsoe en Tony Star zien we tegenwoordig achter de dj booth. Elk weekend kun je de mannen wel ergens zien optreden. Matsoe Matsoe staat de komende periode elk weekend wel te draaien op de leukste locaties als beachclub Vroeger, The Dome in Arnhem en Discotheek Veronicas in Mallorca. Ook Tony Star timmert nog steeds aan de weg als dj en staat de komende tijd onder meer op het festival Dutch Valley.

Dat de “bekende koppen van TV” niet altijd serieus worden genomen als dj ondervond Fayah Lourens. De 34- jarige Fayah wil graag samenwerken met grote artiesten om haar dj carriere een boost te geven maar respons van de artiesten is er tot nu toe niet geweest. Ondanks dat Fayah support krijgt van grote namen in de house scene denkt zij dat de artiesten waar ze mee wil samenwerken denken: daar heb je weer zo’n bn-ertje dat even wil bijverdienden als dj.

De geschiedenis leert dat ook Barbie en Michael waarschijnlijk binnenkort in je favoriete discotheek staat te draaien. Of dit bezoekers oplevert door hun beats of dat dit een gevalletje bn’ertje kijken is mag je zelf invullen. Om Barbie te gaan zien met, waarschijnlijk knalroze headphones, hoef je in ieder geval geen entree kaartje te betalen: het komt allemaal op tv.