Argentijnse volk maakt Spotify lijst voor Lionel Messi

Het Argentijnse volk was afgelopen week verbijsterd toen Lionel Messi na de verloren Copa America finale besloot te stoppen bij het Argentijnse elftal. Lionel Messi, speler van FC Barcelona, miste tijdens de penalty reeks zijn penalty waardoor Argentinië voor de tweede keer op rij de Copa America aan zich voorbij zag gaan. De winnaar van de Copa America was Chili waaronder meer oud- Fc Twente speler Gutierez mee deed aan het toernooi.

Messi don't leave

In Argentinië doet men er alles aan om de aanvaller over te halen om alsnog door te gaan bij het Argentijnse elftal. Op Spotify is inmiddels een speciale ‘Messi don’t leave’ playlist gemaakt. De playlist met de naam: #NoTeVayasLio bevat veel toepasselijk nummers waaronder Oasis met Don’t go away en Rihanna met Stay.

Of de Spotify lijst Lionel Messi doet laten twijfelen over zijn keuze om te stoppen bij het Argentijnse elftal betwijfelen wij maar om de Argentijnen te steunen hebben wij onze Spotify Playlist ook upgedate met enkele ‘Messi don’t leave’ tracks.