Aanstaande zaterdag: TVO- Breukers Beachsoccer

Aanstaande zaterdag, 28 mei, zal sportpark ’t Kruudnhof in Beckum het decor zijn van de vierde editie van het TVO- Breukers beachsoccertoernooi. Net als voorgaande jaren is wederom een nieuw record aantal inschrijvingen gevestigd. Met het aantal van 42 teams zullen er meer dan 12 teams mee doen als vorig jaar en dat stemt de organisatie tevreden.

hengevelde beach soccer beckum

Meer teams betekent natuurlijk ook meer velden en meer zand dat geleverd zal worden door trotse hoofdsponsor Breukers Grondverzet uit Haaksbergen. Op het fijne strandzand zal gestreden worden tussen teams van 3 veldspelers en 1 keeper. Het moeilijk te bespelen strandzand vergt veel van de spelers’ conditie en ook komt er nog een stukje techniek bij kijken. Leuk om te doen maar ook zeker leuk om te zien voor de vele supporters die hopelijk ook dit jaar hun kennissen weer komen aanmoedigen.

Naast de wedstrijden is er voor de spelers en supporters natuurlijk de mogelijkheid om te genieten van het horeca plein dat door de organisatie te midden van het sportpark is opgesteld. Hier schenken de mensen van de bar verkoelende dranken en zal het keukenteam er voor zorgen dat de energievoorraad weer bworstelen in het zandijgevuld kan worden door het serveren van heerlijke broodjes.

Na het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Hierna volgt er een heus strandfeest met de lokale helden: Binky & Pegel en Nicky Vannettie. Natuurlijk is er ook gedacht aan diegene wie nog niet genoeg voetbal hebben gezien en de champions league finale tussen de twee clubs uit Madrid graag willen zien.

En dan nog een goed bericht voor alle deelnemers en supporters: het zal mooi weer te worden als we verschillende weerstations mogen geloven.

Voor meer informatie over dit top evenement met daarbij foto’s verwijzen we jullie graag door naar de Facebookpagina: TVO- Breukers Beachsoccer

Alvast een voorproefje zien van het TVO- Breukers beachsoccertoernooi? Check dan het volgende filmpje gemaakt door NIVO Movies: