7 redenen waarom je naar het Kerstboomfeest moet komen

Op tweede kerstdag is Café Halfweg in Beckum het decor van het Kerstboomfeest. Over 40 dagen is het al kerstmis en om jullie te helpen de kerstplanning voor te bereiden geven wij alvast 7 verdomd goede redenen om naar Beckum toe te komen en al die andere feesten op dezelfde datum links moet laten liggen voor dit jaar!

#eerstekeer

Reden 1: alle eerste keren zijn spannend en leuk!
Het is de eerste keer dat het Kerstboomfeest op tweede kerstdag gehouden gaat worden en geef zelf toe, de eerste keer is altijd het spannendst en het leukst. Weet je nog je eerste alcoholische drankje? Je keek een beetje zuur, je wist niet wat je er van moest vinden maar na een paar glazen meer wist je het zeker: I LOVE ZUIPEN! Zo gaat het ook bij het Kerstboomfeest, wanneer je onderweg bent is het nog even spannend allemaal maar wanneer je binnen komt lopen, de dansende party people ziet en de geweldige muziek hoort weet je het zeker: I LOVE KERSTBOOMFEEST!

Reden 2: Twee area’s!
Je kent het wel de ene helft van je vriendengroep luistert het liefste hele dagen naar Martin Garrix, terwijl de andere helft los gaat op Normaal en U2. Het Kerstboomfeest heeft voor ieder wat wils. In de o zo gezellig Café zaal staat een geweldige live band te spelen en het eetcafé van Café Halfweg is omgetoverd tot Club Kroket met heerlijke clubhits!

dikkie

Reden 3: Die verdomde kerst kilo’s moeten er weer af!
Tijdens Kerstmis doet je moeder net even wat meer haar best in de keuken. Het begint al vaak met een luxe kerst ontbijt waarbij je natuurlijk veel meer vreet dan wanneer je je s ochtends moet haasten voordat je naar het werk of school moet. Daarna moet je natuurlijk naar de familie, heel gezellig allemaal maar eigenlijk is het weer een reden om ordinair te schransen tijdens een kerst brunch of lunch. En dan het kerst diner met misschien wel een kalkoen, achttien verschillende aardappelgarnituren en knetterveel rode wijn. Ja elk pondje gaat door het mondje en die pondjes (lees kilo’s) moeten er weer van af en geef nou toe Café Halfweg is dan toch veel gezelliger dan Basicfit!? Kom die kilo’s er lekker af dansen dan!

Reden 4: KROEPIN!
Voor wie de band al vaker heeft zien spelen is een uitleg niet meer nodig. Voor diegene die de band nog nooit heeft zien optreden zeggen we één ding: kom gewoon naar het Kerstboomfeest (zucht)! Ylse en haar mannen spelen echt alle kanten op: van Normaal tot aan Bon Jovi en van Top 40 tot aan Nederlandse meezingers. Gezelligheid gegarandeerd!

club kroket

Reden 5: JoppieSausSoundSystem
Het klinkt al vet: Club Kroket met een dj collectief waar je u tegen zegt. Kosten noch moeite zijn er gespaard om JoppieSausSoundSystem naar Beckum te halen. Wie die dj’s nu eigenlijk zijn wie in Club Kroket die heerlijke botsauto muziek, funky deuntjes en Berlijnse beats gaan draaien is een kleine verassing maar we kunnen al wel vertellen dat één van de heren ook op Cafeestival en Zonnestraal Festival stond. Met deze tip kun je natuurlijk niks want dit kunnen zo veel dj’s zijn.

Reden 6: De Kerstman komt ook!
Ja dan moet het wel goed zijn! Als de enige echte Kerstman er voor kiest om naar het Kerstboomfeest te gaan dan weet je dat dit wel het tofste feestje van de kerstdagen moet gaan worden. Wat de Kerstman komt doen? Nou je kunt met hem op de foto, je kunt met hem dansen, je kunt een imitatie doen van Rudolf de red nose rendier en vragen of hij op je wilt rijden maar het voornaamste wat de kerstman gaat doen is omeunig zoepn!

slagroom

Reden 7: het eerste wapenfeit van Gijs en de laatste van Lotte, Nick en Mart!
Afscheid nemen bestaat niet, ze gaan wel weg maar verlaten ons niet. Ja aan alles komt een eind, zo ook aan de periode van muiter zijn voor Lotte, Nick en Mart. De Muiters namen al passend afscheid tijdens de laatste dag van de afgelopen Muiterweek maar toch zijn zij er nog om samen met jullie nog één keer een geweldig feest te maken tijdens het Kerstboomfeest. En tja waar hun verdwijnen staat Gijspegel op! Gijs, de nieuwste telg in de muiterfamilie, draait in de café zaal heerlijke hits tussen de band door en daarmee trapt hij muzikaal zijn carriere als muiter af!

We kunnen er nog zo veel meer noemen maar dit alleen moet toch al reden genoeg zijn om op tweede kerstdag lekker naar Café Halfweg te komen voor deze grandioze editie van het Kerstboomfeest. We zien jullie dan!!!