7 hele goede redenen om Freshtival te bezoeken

Op 15 mei is het weer tijd voor Freshtival op het Rutbeek in Enschede. Op moment van schrijven is nog maar 30% van de kaarten niet verkocht dus voor alle twijfelaars onder jullie: 10 hele goede redenen om Freshtival te bezoeken!

De aankleding

Al sinds dat Freshtival bestaat verbazen ze elk jaar weer in hun creativiteit. Niet alleen de mainstage dat elk jaar mooier, groter en cooler lijkt te worden maar ook aan kleine details is gelet door de organisatie. Een roze kerk, een karaoke caravan of een bowlingbaan: je kunt echt van alles tegenkomen op het festivalterrein.

Aankleding Freshtival Grote Roze Kerk

De mensen

Op Freshtival lijkt het alsof iedereen je vriend is. Iedereen lacht en kijkt je vrolijk aan, de mensen achter de bar staan met veel plezier je biertje te tappen en je hoort geen wanklank. Het lijkt dat cupido Freshtival heeft geraakt met één van zijn pijlen want op dit festival is er alleen maar liefde!

People of Freshtival

Guus Meeuwis en live band

Elk jaar weet Freshtival weer te verassen met hun line up. Vorige jaren stonden Nick & Simon, Frans Bauer en Jody Bernal al eens op het podium en dit jaar is het tijd voor de volksheld Guus Meeuwis. Wat is er nou lekkerder dan tussen de heerlijke beats door even lekker mee te zingen? Kedeng- Kedeng Kedeng- Kedeng OEH OEH!

Guus Meeuwis

Superbash Stage

Een dag voor Freshtival vind op hetzelfde festivalterrein Fantasy Island plaats. Da’s ook heel tof en daarom zijn er veel festivalgangers die een combi ticket kopen voor beide festivals. Die mensen die na een dag Fantasy Island nog niet uit gehakt zijn en voor de mensen die op Freshtival het luie zweet even los willen hakken is daar de Superbash stage. De hele dag de lekkerste hardstyle en rawstyle met dit jaar oa. Radical Redemption en Noisecontrollers op het podium.

Superbash

Coen en Sander

Ze verlieten vorig jaar 3FM en gingen met hun Coen en Sander Show naar Radio 538. Gelukkig hebben ze Freshtival nog niet verlaten en hosten ze ook dit jaar hun eigen tent. Dit jaar komen oa. Kenny B, Ron Buurman en Lil’ Kleine & Ronnie Flex optreden tijdens de Coen en Sander Show op Freshtival.

Coen Sander en Frans Bauer

De Rebellenclub

Vorig jaar kreeg de Rebellenclub zijn eigen feest in Go Planet Enschede maar ook op Freshtival is de Rebellenclub nog steeds aanwezig. Verwacht een springende menigte, knallende confetti kanonnen en dikke beats van onder meer Feest DJ Ruud, Cesqeaux en Tony Junior.

De Mainstage en zijn eindshow

De mainstage staat vol met de grootste DJ’s van Nederland. Wat zeg ik: de grootste DJ’s van de wereld! Ik noem een Steve Aoki die over komt vliegen vanuit Amerika, Ik noem een Sam Feldt die op dit moment één van de grootste export producten is van Nederland en wat te denken van Mr. Dirty Dutch himself Chuckie. Aan het eind van een prachtige dag Freshtival komen alle party people te samen bij de mainstage en geniet iedereen van de indrukwekkende eindshow!

Nog niet overtuigd? Check hier dan de aftermovie van vorig jaar!

PS. Helemaal goed voorbereid naar Freshtival gaan? Check ons Festival Overlevingspakket