2e kerstdag: Kerstboomfeest

De Muiters organiskerstboomfeest-fotoeren, zoals al jaren, in december het Kerstboomfeest maar dit jaar zullen ze het net even wat anders doen. Het Kerstboomfeest zal niet, zoals in voorgaande jaren, in één van de eerste weekenden van de decembermaand gehouden worden maar op tweede kerstdag. De Muiters gaan hiermee de concurrentiestrijd aan met de uitgaansgelegenheden in de omgeving Twente die traditioneel bomvol zitten op tweede kerstdag.

 

De Muiters hebben met deze keuze gekeken naar wat ze zelf willen wanneer ze uitgaan op tweede kerstdag. De bekende discotheken als Bruins en Dieka hebben natuurlijk grote artiesten staan tijdens tweede kerstdag maar aan dans en beweegruimte ontbreekt het vaak. Ook zijn de rijen voor de bar en toiletten lang. Voor die grote groep mensen die wel lekker een avondje willen dansen en een biertje willen drinken tijdens tweede kerstdag maar niet ‘hutjemutje’ op elkaar wil staan en net zo graag willen genieten van een goede lokale band dan een bekende artiest organiseren de Muiters het Kerstboomfeest.

club kroket

De voorgaande edities van het Kerstboomfeest bij Café Halfweg waren altijd zeer goed bezocht en daarbij stond het café gedeelte van Café Halfweg goed vol. Om deze reden zal er tijdens deze editie van het Kerstboomfeest een tweede area geopend worden genaamd Club Kroket. In Club Kroket kunnen de liefhebbers van dance muziek terecht zodat er voor ieder wat wils is tijdens het Kerstboomfeest 2016.

Welke live artiest en dj’s er tijdens tweede kerstdag zullen optreden bij het Kerstboomfeest blijft nog even geheim maar wil jij dit als eerste weten hou dan deze website en de Facebookpagina van de Muiterweek in de gaten.