10 jaar Megaparty Weerselo

Mocht je de laatste tijd door de omgeving Twente hebben gereden heb je de banners
vast al wel Poster megaparty weerselolangs de weg zien staan. Aanstaande zaterdag 16 april is het tijd voor de tiende editie van de Megapartyin Weerselo. Op het evenemententerrein achter Partycentrum Ensink zullen er op 5 podia’s verschillende top acts optreden.

Al 10 jaar lang weet de organisatie van de Megaparty de grootste namen naar Weerselo te halen. Een kleine terugblik naar de artiesten van de afgelopen 10 jaar: Mental Theo, Dirtcaps, Cascada, Gregor Salto, Kraantje Pappie, Brooklyn Bounce en Wildstylez stonden al eerder in Weerselo. Ook voor dit jaar zijn kosten noch moeite bespaard om de bezoekers weer te verassen met een goed programma.

Op het hoofdpodium, ook wel de Toverbal genoemd, staan onder meer East & Young, Puinhoop Kollektiv en Girls love dj’s. De Toverbal zal afgesloten worden door de Nederlandse hardstyle dj: Atmoszfears.
Dj Atmozfears

Naast het hoofdpodium heeft de megaparty dit jaar nog 4 andere podia’s die onder de noemers Apres Ski met mie hut, Groothuis Arena, Hennie’s Kneipe en Toronto Jubileum Bal allen op hun eigen manier een feestje bouwen! Grote namen als Ronny Ruysdael, Rob Toonen, Dune, Boozywoozy en Gaby Baginski maken de line up van de megaparty compleet.

Weten waar je moet zijn om je favoriete artiest te gaan zien tijdens de Megaparty? Check dan even de timetable en alle laatste informatie op de Facebookpagina van de Megaparty!