Zangeres 2 Unlimited zet er een punt achter

Sinds 1991 bestaat 2 unlimited uit het duo Anita Doth en Ray Slijngaard maar daar lijkt nu na 25 jaar een einde aan te komen. Anita heeft besloten uit het in de jaren 90 zeer succesvolle duo te stappen omdat ze graag een solo carriere wil beginnen meld ze aan RTL Boulevard. 2unlimited Ray Anita

In de jaren 90 was 2 unlimited ontzettend populair met hits als No Limit en Twilight Zone. Eind jaren 90 namen Ray en Anita een korte pauze maar daarna gingen ze door met optreden, vaak op 90’s party’s. Niet alleen binnen de landsgrenzen van Nederland was 2 unlimited populair maar ook in België, Duitsland en Tsjechië stond het duo op de planken.

Of Anita de geplande optredens af gaat maken of dat Ray op zoek gaat naar een vervangster is niet bekend gemaakt. In het aankomende jaar staan de twee nog op de affiches van 90’s Dance XL in Eindhoven, Fields of Joy Festival in Oldenzaal en 90’s Forever in Maastricht.

Voor de jongere generatie hebben wij de grootste hits van Ray en Anita in onze NKSJ Music List op Spotify gezet. Wil je nog één keer genieten van de beelden van vroeger, check dan het volgende filmpje!